Dr. Purcsi Katalin

szülész-nőgyógyász szakorvos

“Célom, hogy a hozzám járó betegek őszintén megnyílhassanak a rendelőben.”

Speciális szakterülete a meddőségi kivizsgálás, a várandósgondozás és az alap ultrahang diagnosztika.

Mindig is orvos akart lenni. Egyetemi évei alatt ösztöndíjjal tanult Németországban, majd az egyetem befejezése után 3 évig az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati Osztályán dolgozott, ahol több kutatásban is részt vett. Jelenleg a Szent János Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályán dolgozik. Hosszú távú céljai között szerepel a klinikai genetika szakképesítés megszerzése, valamint a legmagasabb szintű és legspeciálisabb ultrahangos diagnosztika elsajátítása.

Munkájában nagy hangsúlyt fektet az orvos-beteg kapcsolatra, amelyben fontos szerepet kap az emberközeli szemlélet: minden betegével, minden kismamával törekszik közvetlen kapcsolatot kialakítani. Nincs olyan kérdés, amit ne tehetnének fel neki, hiszen azt vallja, hogy nemcsak az orvos-beteg kapcsolatban, de a hétköznapi életben is rendkívül fontos a megfelelő kommunikáció.

Véleménye szerint az orvostudomány jövőjének kulcsa a folyamatos továbbképzés és a tanulás, ez meghatározza saját szakmai pályafutását is.

Házas, egy 4 éves kislány édesanyja. Azon szerencsés emberek közé tartozik, aki elmondhatja magáról, hogy a munkája egyben a hobbija is, és ebben családja segítségével az egyensúlyt is sikerült megteremtenie.

További információ és elérhetőségek:

Rendelési idő: szerda 15:00 – 19:00

Bejelentkezési lehetőségek:

Munkanapokon 8:00-14:00 a 06/70-626-83-20-as telefonszámon.

Online: https://dr-purcsi-katalin.reservio.com/

drpurcsikatalin.hu