Dr. Purcsi Katalin

Szülész-nőgyógyász szakorvos

 

Dr.Purcsi Katalin vagyok szülész-nőgyógyász szakorvos. Békéscsabán születtem, majd ott is nevelkedtem. Gimnáziumi éveimet követően orvosi diplomámat Szegeden szereztem meg. Egyetemi éveim alatt ösztöndíjjal volt lehetőségem Németországban tanulni, majd az egyetem befejezése után 3 évig az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati Osztályán dolgoztam, ahol több kutatásban is részt vehettem. Jelenleg a Szent János Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályán dolgozom.

Világ életemben orvos szerettem volna lenni, sosem tudtam magam másként elképzelni. Azon szerencsés emberek közé tartozom, aki elmondhatja magáról, hogy a munkája egyben a hobbija is. Úgy érzem, hogy megtaláltam az összhangot minden területen az életemben, melyhez a férjem és a kislányom megadják a megfelelő hátteret.  Igyekszem mindig mindenhol a legjobb teljesítménnyel, és a leglelkiismeretesebben elvégezni a rám bízott feladatokat.

Célom, hogy a hozzám járó betegek őszintén megnyílhassanak a rendelőben.

Fontos számomra az emberközeli szemlélet, a bizalmi légkör megteremtése, éppen ezért minden betegemmel, kismamámmal szinte baráti kapcsolatot alakítok ki. Nincs olyan kérdés, amit ne tehetnének fel  és azt vallom, hogy nem csak az orvos-beteg kapcsolatban, de a hétköznapi életben is az egyik legfontosabb a megfelelő kommunikáció.

Főleg operatív meddőségi kivizsgálással, terhesgondozással, valamint alap ultrahang diagnosztikával foglalkozom.  Természetes szülés párti vagyok és mivel már saját bőrömön is megtapasztalhattam a vajúdás fájdalmait és szépségeit, így  a szülésvezetés során számomra rendkívül fontos, hogy megteremtsem a kismamáknak a nyugodt és kiegyensúlyozott légkört.  Hosszú távú céljaim között szerepel a klinikai genetika szakképesítés megszerzése és a legmagasabb szintű és legspeciálisabb ultrahangos diagnosztika elsajátítása.

További információ és elérhetőségek:

Rendelési idő: szerda 15:00 – 19:00

Bejelentkezési lehetőségek:

Munkanapokon 8:00-14:00 a 06/70-626-83-20-as telefonszámon.

Online: https://dr-purcsi-katalin.reservio.com/

drpurcsikatalin.hu

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com