Hírességektől, akik nálunk jártak

„Résztvenni a Czeizel Intézet tanfolyamain a lehető legjobb döntésünk volt kisbabánk születése előtt.
Első gyermekes szülőként rengeteg kérdés volt bennünk, bizonytalanság, hogy bizonyos helyzeteket hogy kezeljünk, miként oldjunk meg.
A komoly vészhelyzetektől kezdve az egyszerűnek gondolt pelenkázáson át, a fürdetésig, minden helyzetre profi szakemberek igyekeztek felkészíteni minket, aminek most élesben hatalmas hasznát vesszük. Csak ajánlani tudom ezeket a tanfolyamokat minden párnak, hiszen amellett, hogy hasznos dolgokat hallottunk, számunkra egy életre szóló élményt is nyújtottak.”

Dukai Regina

„A Czeizel Intézet volt a biztos támaszunk várandósság alatt. Minden vizsgálatot itt végeztettünk el: a vérvételeket, a genetikai ultrahangvizsgálatokat, a PrenaTest-et és az őssejtmegőrzést is. A nagyfokú szakmai tudás mellett az ott dolgozó szakemberek kedvessége és figyelmessége is kiemelkedő, aminek köszönhetően erős bizalmi kapcsolat alakult ki bennünk az Intézet felé. Hálásak vagyunk a Czeizel Intézet minden dolgozójának, akik végigsegítettek minket azon a bizonyos 9 hónapon.”

Stohl András

„Hálásak vagyunk a Czeizel Intézet szakembereinek, akik nagyon türelmesen és megértően bántak velünk. Minden vizsgálatot itt végeztettünk el, az elsőtől kezdve a különleges kromoszómavizsgálatokig, hiszen itt renelkezésre áll a legmodernebb technológia és a szakemberek is hatalmas tapasztalattal rendelkeznek.”

Gönczi Gábor

„Elsősegély tanfolyamon és jó pár vizsgálaton vagyunk túl és azt tapasztaltuk, hogy a Czeizel Intézetben mindenki vérprofi, emellett ráadásul nagyon kedves is. Jó kezekben van a családom, számomra most ez a legfontosabb. „

Istenes Bence
műsorvezető

„Már az első pillanatban belopta magát a szívünkbe a Czeizel Intézet. Az itt dolgozó szakorvosoknak és a modern vizsgálatoknak köszönhetően gyermekem édesapjával maximálisan biztosak lehetünk abban, hogy kislányunk egészséges. Ez a tudás mindennél többet ér.”

Péter Szabó Szilvi
énekesnő

„Két csodálatos, egészséges kisfiam van, de a várandósságok alatt adódott néhány helyzet, ami aggodalomra adott okot. Mivel mindkétszer veszélyeztetett terhes voltam, gyakrabban jártam ultrahangra, mint egy problémamentes kismama. A Czeizel Intézettől mindig nyugodtan távoztam, hiszen a legjobb szakemberek a legkorszerűbb gépekkel vizsgáltak, kezeik között mindig biztonságban éreztem magamat és kisbabáimat. Mindemellett gyönyörű képek készültek a magzatokról, csodálatos volt végre képen is látni azokat az arcocskákat, amiket addig csak elképzelni tudtam…”

Kaldau-Polgár Krisztina
modell, szépségkirálynő

„Szülőkké abban a pillanatban válunk, amikor megtudjuk, hogy gyermekünk lesz. A várandósság alatt természetesen kérdések, kételyek is felmerültek bennünk gyermekünk egészségével kapcsolatban, de mindig gyors és szerencsére megnyugtató választ kaptunk. Tökéletesen felkészülni életünk legnagyobb kihívására – már tudom – nem lehet, de mindenképpen törekednünk kell rá. A Czeizel Intézet minden segítséget megad, és megadott ehhez. Köszönjük. „

Váczi Gergely
műsorvezető

„A kisfiam biztonsága a fogantatása pillanatától a legfontosabb volt számomra. A Czeizel intézetben pedig 100%-osan figyeltek ránk, míg Mendel a pocakomban volt és miután megszületett akkor is. Mindig segítőkészen és türelmesen álltak hozzánk, első babámat várva rengeteg hasznos tanácsot is kaptam.„

Szabó Zsófi
műsorvezető

„Nagyon szerettem a Czeizel Intézetbe járni, mindig ünnepnapok voltak, hiszen csak akkor találkozhattam a kisfiammal amikor ultrahangfelvételre mentem. Több orvossal is találkoztam, akik kivétel nélkül nagyon kedvesen és szakszerűen láttak el bennünket. Minden kérdésemmel bizalommal fordulhattam hozzájuk. Szívből ajánlom mindenkinek, aki nyugodt, biztonságos babavárásra vágyik.”

Kapócs Zsóka
színésznő

„Tulajdonképpen az összes pozitív jelzőt fel lehetne sorolni, de ezt mindenkinek testközelből kell, hogy megtapasztalja! Amikor elkezdtem ide járni, akkor még nagyon kis esélyem volt arra, hogy babám legyen. Ők ebben is segítettek volna, de aztán megtörtént a csoda. 🙂 A várandósságom elején sem volt kérdés, hogy hova kezdjek el járni. A sok-sok pozitívum mellett, számomra az a legnagyobb segítség, hogy mindig kapok e-mailben emlékeztetőt, hogy melyik vizsgálat mikor esedékes, illetve üzenetben is értesítenek az időpontomról. Az itt tapasztaltakat követendő példának tartom minden szempontból.”

Kulcsár Edina
műsorvezető

„Az elővigyázatosságot és a tudatosságot az élet minden területén fontosnak tartom, ezért nem is volt kérdés, hogy az egyik legjobb szakmai hátterű intézményhez fordulok, ha várandós leszek. A korai PrenaTesttől az őssejtlevételig, a hathetes csecsemő ultrahangon át minden vizsgálatnál a maximális szakértelmet és figyelmet nyújtották. Ezért biztos vagyok benne, hogy a következő babánál is a Czeizel Intézetet választanám.”

Nagy Adrienn
énekesnő

„Köszönjük a Czeizel Intézet szakembereinek, hogy kisfiam egészségesen megszületett. Minden vizsgálatot az Intézetben végeztettünk el, a modern technológiák és az orvosok szaktudása volt a biztosíték, hogy minden rendben történjen a szülésig. Mint laikus, első babát váró anyuka nagyon sok kérdést tettem fel, amire mindig nagyon korrekt válaszokat kaptam. Számomra az is fontos, hogy az Intézettel a kapcsolatunk a kisfiam megszületése után is megmaradt, a kicsi kötelező vizsgálatait is a Czeizel Intézet kiváló orvosai végzik! „

Horváth Éva
műsorvezető, szépségkirálynő

„Kezdő kismamaként teljesen össze voltam zavarodva, hogy hogyan is kellene eligazodnom a várandósgondozási vizsgálatok tengerében. A Czeizel Intézet nagyszerű szakembereinek köszönhetően hamar rend lett a fejemben, mert mindenhez részletes eligazítást kaptam és valóban biztonságban érezhettem magunkat. Mindig tudtam, hogy milyen ultrahang vizsgálat, szűrés vagy ellenőrzés következik és, hogy a legjobb kezek között vagyunk.”

Dobó Ági
influencer, vlogger