Bocskai Zoltánné Sörös Irén

Bocskai Zoltánné Sörös Irén

laktációs szaktanácsadó

2017-ben nemzetközi vizsgát tettem, így jogosulttá váltam a lehető legmagasabb szintű titulussal a laktáció területén, ami az IBCLC (international board certified lactation consultant) Professzionális szoptatási szaktanácsadó.

2005 óta dolgozom a magánegészségügyben, szülészeti osztályon csecsemős nővérként.
Elkötelezett vagyok a magas minőségű ellátás irányában. Személyre szabott gondoskodás, a családok elégedettsége a legjobb visszajelzés munkámra, amit igyekszem kellő alázattal végezni. Gyakorlati ember vagyok, rutinos.
Két kisfiam van, akiket 2 éves koron túl, hosszan szoptattam megélve a szoptatás magaslatát és mélységét. Tudom, hogy milyen fontos a szeretetteljes támogató közeg. Nagyon vidám természetű, pozitív szemléletű, optimista embernek ismernek. Alelnöke vagyok az Életkezdet Szakmai Egyesületnek.

A mai nők nagyon tudatosak, szoptatási tanácsadótól szeretnek szoptatási tanácsot kapni. Hiteles és naprakész információ birtokában lenni egy jó befektetés, ami megtérül.

Hiszek az életfogytig tartó tanulásban, szakmai továbbképzések, műhelymunkák, kongresszusok, tanfolyamok tömkelege van mögöttem és előttem.