Dr. Ádám Zsolt

Dr. Ádám Zsolt

szülész-nőgyógyász osztályvezető főorvos

“Jót, s jól: ebben áll a nagy titok: Ha ezt nem érted, szánts és vess; s hagyjad másnak az áldozatot.”

– Kazinczy Ferenc

Dr. Ádám Zsolt, szülész-nőgyógyász, Pest megyei szakfelügyelő főorvos, a TritonLife Róbert Magánkórház Szülészeti részlegének osztályvezetője.

Szakterülete a szülészet, magas kockázatú várandósságok és szülések kísérése. Számos magyar és angol nyelvű tudományos közlemény, könyv, könyvfejezet, illetve előadás szerzője, vagy társszerzője, mégis a több ezer szülés levezetésére és arra a legbüszkébb, hogy ennyi nő fordult hozzá bizalommal 33 éves pályafutása során. Legnagyobb elismerésének azt tekinti, hogy a szakma elsődleges művelői a szülésznők, „tiszteletbeli szülésznőnek” választották.

Magánrendelését a Czeizel Intézet nyújtotta kimagasló szakmai és infrastruktúrális lehetőségek kihasználásával szerdai napokon végzi, ahol lehetőség nyílik várandósgondozásra, nőgyógyászati betegek ellátására, valamint rendszeres nőgyógyászati ellenőrzésre egyaránt. Az Intézet legmagasabb színvonalú ultrahang és labor diagnosztikai lehetőségei, valamint a társszakmák szoros együttműködése minden létező terhességi és nőgyógyászati kórállapot ellátásának lehetőségét biztosítják rendelésén.

Nőgyógyászati műtéteit – hüvelyi műtéteket, laparoszkópia (hastükrözés) útján végzett beavatkozásokat, illetve nyitott hasi műtéteket – a TritonLife Róbert Magánkórház magas színvonalú műtéti hátterének igénybevételével végzi.

Az orvos-beteg kapcsolatban a bizalmat és a teljes őszinteséget tartja meghatározónak, továbbá az orvos részéről a hitelesség és rátermettség fontosságát, valamint a “mindent tudás” érzésének teljes száműzését hangsúlyozza.