Dr. Patthy Borbála

Dr. Patthy Borbála

fogorvos

„Kötelességünk és felelősségünk lépést tartani a jövővel.”

Summa cum laude diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán szerezte 2020-ban, speciális szakterülete a gyermek és felnőtt konzerváló fogászat. Jelenleg a fogszabályozó szakorvosi képzés hallgatója, ahol hamarosan szakvizsgát tesz.

Hisz abban, hogy minden gyermek együtt tud működni és megérti a szükséges terápia célját, ha őszinte, alapos és folyamatos a kommunikáció. Mindig arra törekszik, hogy a kis páciensek esetleges régebbi, rossz élmények miatti félelmét is át tudja formálni jó tapasztalatokkal, hogy felnőve is bizalommal forduljanak majd fogorvosukhoz.

Felnőtt páciensei felé is ezzel a mentalitással fordul, mindig ismerteti a helyzetnek megfelelő összes terápiás lehetőséget, és közös mérlegelés után fájdalommentesen, a lehető legnagyobb precizitással és hatékonysággal végzi a kezeléseket.

A fogorvos tudomány nagyon gyors fejlődése, valamint az évről-évre megjelenő jobb, hatékonyabb technikák és anyagok fejlesztése miatt felelősségének és kötelességének érzi, hogy állandóan lépést tartson a jövővel. Ez garantálja, hogy mindig a lehető legfejlettebb terápiát tudja alkalmazni a gyógyítás során.