Dr. Szűcs Zoltán

Dr. Szűcs Zoltán

nőgyógyász, meddőségi specialista, szülész-nőgyógyász szakorvos

“A mesterséges megtermékenyítés az orvostudomány leggyorsabban fejlődő területei közé tartozik.”

Bejelentkezés: +36 30 211 4957

Fő szakterülete a meddőség és a habituális (ismétlődő) vetélések kezelése, amiben közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Évente közel 100 inszeminációt és több mint 300 lombik programot végez, közte számos speciális beavatkozást (az embriók genetikai vizsgálatával kiegészített lombik programokat, petesejt illetve embrió donációs programokat, petesejt fagyasztásos programokat daganatos betegségben szenvedők részére, stb.).

Az orvos-beteg kapcsolatban a korrekt, jól érthető tájékoztatást emeli ki, mert napjainkban sajnos nagyon sok hamis, félrevezető és alaptalanul reményt keltő információ érhető el. Vallja, hogy a beteg pszichéjével is foglalkozni kell, hiszen a meddőség egy komplex „betegség”, amelynek nem csak biológiai okai lehetnek.
Nagy lehetőségeket lát szakterületén a jövőre nézve: a mesterséges megtermékenyítés még az orvostudományon belül is kiemelten a leggyorsabban fejlődő területek közé tartozik, így véleménye szerint már a közeljövőben számos, az eredményességet jelentősen fokozó, nagy előrelépés várható.