Rónai Zsanett

gerinctréner, kismama tréner

Szeretettel köszöntelek!

Háromgyermekes édesanyaként biztosan értem, mire van szükséged szülés előtt vagy már utána egy speciális tréning során.

Táncművészként kezdtem a mozgást, az életem harmincéves koromig olyan volt, mint egy sportolóé. Gyermekeim megszületése véget vetett a táncnak és megnyitott egy új világot!

Egymásra épülő szakterületeken szereztem végzettséget: pre- és posztnatális tréner, preventív gerinctréner, core-stabilizációs és Triplex-tréner vagyok.

Ez a sok elnevezés ne ijesszen meg: a lényeg, hogy különféle nyújtások, mobilizáció és stabilizáció (erősítés) révén érjük el az eredményt!

Mire számíts az óráinkon? A várandósok különleges igényeire kialakított gyakorlatokra – amiből annyit csinálsz, amennyit bírsz, amennyi jólesik, de persze szeretném, hogy minél többet! Különös figyelmet fordítunk a gátizomra, a medencefenék izmainak erősítésére és lazítására, valamint speciális légzőgyakorlatokkal és a keringést javító gyakorlatokkal készítjük fel a tested a rá váró változásokra.

Szülés előtt ritkán esik szó arról, hogy mi lesz utána. Pedig a teljes képhez hozzátartozik a folytatás is: nem mindegy, milyen fizikai állapotban indulsz el életed egyik legszebb kalandjára, kezedben az újszülöttel! Mindkét feladatban boldogan segítek: a felkészülésben és a megfelelő szülés utáni állapot megalapozásában is!