Általános gyermekgyógyászati rendelés

Ez a szolgáltatásunk a Czeizel Intézet – Postnatal egységünkben érhető el: 1025 Bp., Felső Zöldmáli út 13.

Általános csecsemő- és Gyermekgyógyászati rendelés

Szülőként tapasztaljuk, hogy gyermekünk egészsége, valamint egészséges fejlődése mindennél fontosabb számunkra, és ennek elősegítéséért, támogatásáért bármit megtennénk. Célunk a Czeizel Intézetben, hogy ebben segítsük Önöket, és ezen az úton kísérjük a gyermekeket, szüleikkel karöltve.

Képzett, naprakész szakmai csapatunknak köszönhetően a gyermekgyógyászati panaszokat teljes körűen ki tudjuk vizsgálni, és orvosaink a legmodernebb technikák ismeretében javasolnak és nyújtanak kezelést.

Valljuk, hogy az orvos-páciens kapcsolat nem csak egy találkozásról szól. Számunkra minden gyermek egyedi és egészséges fejlődésének fenntartása vagy helyreállítása a hivatásunk legfőbb célja. Kiváló szakembereink a legjobb tudásuk szerinti támogatást nyújtják, s a szülővel folyamatosan egyeztetve, együtt dolgoznak ki kivizsgálási és kezelési tervet. Követik a gyermek fejlődését, és annak ismeretében tesznek javaslatokat a jövőre vonatkozóan.

A Czeizel Intézet minden rendelése a nyugat-európai irányelveket követi. Általános gyermekgyógyászati problémáktól (akut és krónikus panaszok, táplálási probléma, súlyállás stb.) kezdve a védőoltások (pl.: influenza, agyhártyagyulladás elleni vakcinák, hepatitis, kullancs encephalitis, HPV, Rota vírus elleni vakcináció) beadásán át, mindenben állunk pácienseink rendelkezésére és teszünk együtt az egészségükért.

Tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzetre, lázas beteg gyermeket nem áll módunkban személyesen Intézményünkben fogadni. Online konzultáció keretében tudunk orvosi ellátást biztosítani és segíteni gyermekének gyógyulásában. Vigyázzunk egymásra!

AZ ÖN SZEREPE A MINŐSÉGI VIZSGÁLAT ÉRDEKÉBEN

TISZTELT PÁCIENSÜNK!
Köszönjük, hogy a Czeizel Intézetet választotta az Ön által igényelt vizsgálat elvégzéséhez. Intézetünk legfőbb célja, hogy vizsgálatainkat a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. Ehhez szükség van az Ön együttműködésére, amelyhez kérjük az alábbiak betartását.
  • Érkezzen pontosan a vizsgálatra – előnyös a időpont előtt 10 perccel érkezni, hogy előkészületek után, időben kezdhessük a vizsgálatot.
  • A vizsgálaton maximum 1 felnőtt kísérő lehet jelen.
  • A vizsgáló munkája koncentrációt igényel, ezért a vizsgálat alatt nyugalom és csend szükséges. A vizsgálattal kapcsolatosan felmerülő kérdéseit, a vizsgálat befejezését követően tegye fel a vizsgálónak.
Czeizel Intézet Postnatal