BABAGONDOZÁS

Előadók

 

Dr. Csomai Zita

Orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta

Gyermekkorom óta orvos, vagy ma inkább azt mondanám gyógyító akartam lenni. 1999-ben végeztem Szegeden, majd a sürgősségi ellátásban dolgoztam éveken át. A kórházi, a mentős és az ügyeleti munkában sokszor találkoztam kétségbeesett szülőkkel egy-egy baleset kapcsán.

2005 óta tartok kismamáknak, kispapáknak Baba-elsősegély tanfolyamokat, és a témában megjelent könyvem, a Baba-elsősegély 2009-ben, majd a második kiadása 2015-ben jelent meg.
Kismamáknak szóló könyvem Természetes gyógymódok kismamáknak címmel, 2008-ban jelent meg. A Gyermekbajok természetes gyógyításban pedig 2015. júniusában jelent meg.

 

Bartos Rita

Okleveles szülésznői képesítését kiváló minősítésű diplomával 2012-ben szerezte. Tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem, majd a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végezte.

Gyakorlatot a Semmelweis I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján szerzett. 2012 és 2013 között két középfokú szakiskola egészségügyi oktatójaként dolgozott. 2013-tól a Ferencvárosi Szakrendelő esetmenedzsere.

2015-ben elvégezte a Mediátoriskola Párkapcsolati Coach tréningjét.

Jelenleg szülésznői és párkapcsolati tanácsadással foglalkozik, újdonsült kismamákat és kispapákat segít a szülővé válás kezdeti lépéseiben, valamint a családi élet harmonikus működtetésében.

Szabadidejében egy hároméves kisfiú gyakorló anyukája.

 

Balázs Tünde

Pszichológus

A gyermekkori pszichés zavarok felderítése – szorongásos zavarok (teljesítményszorongás, fóbiák, poszt-traumatikus stressz zavar, beilleszkedési nehézségek), hangulatzavarok (depresszió), otthoni és az óvodában/ iskolában megjelenő viselkedéses problémák.

Krónikus betegségből fakadó szorongásos és viselkedéses tünetek kezelése.

A panaszok kialakulásának megelőzése, szülőkonzultációk.