BABAGONDOZÁS

Előadók

 

Bartos Rita

Okleveles szülésznői képesítését kiváló minősítésű diplomával 2012-ben szerezte. Tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem, majd a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végezte.

Gyakorlatot a Semmelweis I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján szerzett. 2012 és 2013 között két középfokú szakiskola egészségügyi oktatójaként dolgozott. 2013-tól a Ferencvárosi Szakrendelő esetmenedzsere.

2015-ben elvégezte a Mediátoriskola Párkapcsolati Coach tréningjét.

Jelenleg szülésznői és párkapcsolati tanácsadással foglalkozik, újdonsült kismamákat és kispapákat segít a szülővé válás kezdeti lépéseiben, valamint a családi élet harmonikus működtetésében.

Szabadidejében egy hároméves kisfiú gyakorló anyukája.

 

Bocskainé Irci IBCLC

Laktációs szaktanácsadó

2017-ben nemzetközi vizsgát tettem így jogosultá váltam a lehető legmagasabb szinű titulussal a lakáció területén, ami az IBCLC (international board certified lactation consultant)Professzionális szoptatási szaktanácsadadó.

2005 óta dolgozom a magánegészségügyben, szülészeti osztályon csecsemős nővérként.
Elkötelezett vagyok a magas minőségű ellátás irányában. Személyre szabott gondoskodás, a családok elégedettsége a legjobb visszajelzés munkámra, amit igyekszem kellő alázattal végezni. Gyakorlati ember vagyok, rutinos.
Két kisfiam van, akiket 2 éves koron túl, hosszan szoptattam megélve a szoptatás magaslatát és mélységét. Tudom, hogy milyen fontos a szeretetteljes támogató közeg. Nagyon vidám természetű, pozitív szemléletű, optimista embernek ismenek. Alelnöke vagyok az Életkezdet Szakmai Egyesületnek.

A mai nők nagyon tudatosak, szoptatási tanácsadótól szeretnek szoptatási tanácsot kapni. Hiteles és naprakész információ birtokában lenni egy jó befektetés, ami megtérül.

Hiszek az életfogytig tartó tanulásban, szakmai továbbképzések, műhelymunkák, kongressszusok, tanfolyamok tömkelege van mögöttem és előttem.