Kisajakfiatalítás

Az életkor előrehaladtával, a női hormonok szintjének csökkenése következtében a kisajkak és a hüvelybemenet hámja veszít rugalmasságából, petyhüdtebbé válhat, valamint elszíneződések jelenhetnek meg rajta.
Ezek a rendkívül zavaró elváltozások eddig nem voltak kezelhetők a hölgyek számára.

Az életkor előrehaladtával, a női hormonok szintjének csökkenése következtében a kisajkak és a hüvelybemenet hámja veszít rugalmasságából, petyhüdtebbé válhat, elszíneződések jelenhetnek meg rajta. Ezek a rendkívül zavaró elváltozások eddig nem voltak kezelhetők a hölgyek számára.

A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott SMOOTHTM mód technológiával lehetővé teszi a hüvelybemenet és a kisajkak hámjának felfrissítését, megfiatalítását. A kezelés hatására a szövetek visszanyerik rugalmasságukat, vérellátásuk jelentősen javul, a kiszáradó, elszíneződött felszín pedig visszanyeri rózsaszínes árnyalatát és bársonyosságát.

A kezelésnek köszönhető, érezhető változások jelentősen hozzájárulhatnak az önbecsülésének javításához!

A Pácienseinek maximális biztonsága érdekében minden kezelés kizárólag orvosi konzultáció és vizsgálat után végezhető el. Lézeres beavatkozásaink díja tartalmazza az előzetes orvosi konzultációt és vizsgálatot.

Önt is zavarják a fenti problémák?  Kérjük, tegye fel kérdéseit, kérjen ingyenes személyes tájékoztatót!

Hívjon minket a 06 20 360 7285 telefonszámon, vagy írjon nekünk az  e-mail címre!

AZ ÖN SZEREPE A MINŐSÉGI VIZSGÁLAT ÉRDEKÉBEN

TISZTELT PÁCIENSÜNK!
Köszönjük, hogy a Czeizel Intézetet választotta az Ön által igényelt vizsgálat elvégzéséhez. Intézetünk legfőbb célja, hogy vizsgálatainkat a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. Ehhez szükség van az Ön együttműködésére, amelyhez kérjük az alábbiak betartását.
  • Érkezzen pontosan a vizsgálatra – előnyös a időpont előtt 10 perccel érkezni, hogy előkészületek után, időben kezdhessük a vizsgálatot.
  • A vizsgálaton maximum 1 felnőtt kísérő lehet jelen.
  • A vizsgáló munkája koncentrációt igényel, ezért a vizsgálat alatt nyugalom és csend szükséges. A vizsgálattal kapcsolatosan felmerülő kérdéseit, a vizsgálat befejezését követően tegye fel a vizsgálónak.
  • Képi- és hangfelvételt a vizsgáló hozzájárulásával lehet készíteni.
Czeizel Intézet Prenatal