FELNŐTT VIZSGÁLATOK

Kisajakfiatalítás

Az életkor előrehaladtával, a női hormon szintjének csökkenése következtében a kisajkak és a hüvelybemenet hámja veszít rugalmasságából, petyhüdtebbé válhat, elszíneződések jelenhetnek meg rajta.

Ezek a sok nőt rendkívül zavaró elváltozások eddig nem voltak kezelhetők.

Az életkor előrehaladtával, a női hormon szintjének csökkenése következtében a kisajkak és a hüvelybemenet hámja veszít rugalmasságából, petyhüdtebbé válhat, elszíneződések jelenhetnek meg rajta. Ezek a sok nőt rendkívül zavaró elváltozások eddig nem voltak kezelhetők.

A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott SMOOTHTM mód technológiával lehetővé teszi a hüvelybemenet és a kisajkak hámjának felfrissítését, megfiatalítását. A kezelés hatására a szövetek visszanyerik rugalmasságukat, vérellátásuk jelentősen javul, a kiszáradó, elszíneződött felszín pedig visszanyeri rózsaszínes árnyalatát és bársonyosságát.

E látható és érezhető változások jelentősen hozzájárulhatnak a kezelt nők önbecsülésének javításához.

A Pácienseinek maximális biztonsága érdekében minden kezelés kizárólag orvosi konzultáció és vizsgálat után végezhető el. Lézeres beavatkozásaink díja tartalmazza az előzetes orvosi konzultációt és vizsgálatot.

Boxba: Önnek, mint a Magzati Diagniosztikai Központ Páciensének most egy speciális 5% kedvezményt biztosítunk, amelyet 2015. december 31-ig lehet felhasználni. Jelentkezéskor, kérjük adja meg kedvezmény-kódját.

Önt is zavarják a fenti problémák?  Kérjük, tegye fel kérdéseit, kérjen ingyenes személyes tájékoztatót!

Hívjon minket a 06 20 360 7285 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@femmed.hu e-mail címre!