MEDDŐSÉGI LABORVIZSGÁLATOK

Meddőségi laborvizsgálatok

Függetlenül attól, hogy az ultrahangvizsgálatok során fizikai elváltozásokra derült-e fény, felmerülhet a páciens immunrendszerének eltérése ill. a partnerrel szembeni immunológiai összeférhetetlenség.

Ezért – a meddőség összetett problémájára való tekintettel – nagyon fontos bizonyos célzott, speciális laborvizsgálatokat is elvégezni, amelyet meddőségi specialistánk konzultáción egyeztet a Párral. Intézetünk a speciális laborvizsgálatokat széles skálájával áll az arra szoruló Páciensek rendelkezésére.

Az Ön szerepe a minőségi vizsgálat érdekében

Tisztelt Páciensünk!

Köszönjük, hogy a Czeizel Intézetet választotta az Ön által igényelt vizsgálat elvégzéséhez. Intézetünk legfőbb célja, hogy vizsgálatainkat a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. Ehhez szükség van az Ön együttműködésére, amelyhez kérjük az alábbiak betartását.

  • Érkezzen pontosan a vizsgálatra – előnyös a időpont előtt 10 perccel érkezni, hogy előkészületek után, időben kezdhessük a vizsgálatot.
  • A vizsgálaton maximum 2-3 kísérő legyen jelen.
  • A vizsgáló munkája koncentrációt igényel, ezért a vizsgálat alatt nyugalom és csend szükséges. A vizsgálattal kapcsolatosan felmerülő kérdéseit, a vizsgálat befejezését követően tegye fel a vizsgálónak. Amennyiben a vizsgálaton kísérőként, gyermek is részt vesz, kérjük ügyeljenek arra, hogy ne zavarja a vizsgálatot.

Kérjük, tájékozódjon a járványhelyzetben életben lévő intézkedéseinkről!