Szoptatásra való felkészítés várandósoknak
(IBCLC laktáció szaktanácsadóval)

Figyelemfelkeltő és gyakorlati tanfolyam a mostani, illetve a jövő generációja számára.

Kinek szól?

Minden Kismamának kivétel nélkül, aki szeretne felkészülni a szoptatásra. Az igény szerinti gondoskodást kivesézzük, hogy kinek mire is van szüksége, mire van igénye? Hogy lehet jól csinálni? Hogy lehet válaszkész a kisbabával? Az új szerepekben hogy találja meg a helyét?
A szoptatás, egy gondozási forma, ami sokkal több a táplálásnál. Ennek tükrében gondoljuk újra a babagondozás elemeit egy jó hangulatú, interaktív 2,5 órás tanfolyam keretein belül.
Kifejezetten várjuk azokat a várandósokat, akikben félelem van, vagy bármilyen ellenérzés a szoptatással kapcsolatban!

Miről lesz szó?

Szilárd alapokat építünk. Átvesszük közösen az első percek szépségeit, az éjszakai gondoskodást, az altatást, és az apák szerepét, illetve a fejés bűvkörét. Gyakoroljuk a szoptatási pózokat, szoptatásbarát anyatejpótlás adását.
Ha Önnek kételyei vannak, akkor lehetősége van kérdezni őszintén, biztonságosan, egy támogató női körben. A tévhiteket pedig eloszlatjuk a tanfolyam végére, valamint átbeszéljük azt is, hogy mire kell odafigyelni a sikeres szoptatás érdekében.

Ki tartja?

Bocskainé Irci IBCLC laktációs szaktanácsadó, aki naprakész tudásával, és több év szakmai tapasztalatával segít felkészíteni minden leendő édesanyát a szoptatásra. A valós információk birtokában, és a legfrissebb evidenciák tükrében, vidám hangulatban beszélgetünk, hogy az információ káoszból naprakész tudást, és megnyugtató válaszokat kapjon már a babavárás során.

Mottó: “Minden nő melle alkalmas a szoptatásra!”

AZ ÖN SZEREPE A MINŐSÉGI VIZSGÁLAT ÉRDEKÉBEN

TISZTELT PÁCIENSÜNK!
Köszönjük, hogy a Czeizel Intézetet választotta az Ön által igényelt vizsgálat elvégzéséhez. Intézetünk legfőbb célja, hogy vizsgálatainkat a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. Ehhez szükség van az Ön együttműködésére, amelyhez kérjük az alábbiak betartását.
  • Érkezzen pontosan a vizsgálatra – előnyös a időpont előtt 10 perccel érkezni, hogy előkészületek után, időben kezdhessük a vizsgálatot.
  • A vizsgálaton maximum 1 felnőtt kísérő lehet jelen.
  • A vizsgáló munkája koncentrációt igényel, ezért a vizsgálat alatt nyugalom és csend szükséges. A vizsgálattal kapcsolatosan felmerülő kérdéseit, a vizsgálat befejezését követően tegye fel a vizsgálónak.
  • Képi- és hangfelvételt a vizsgáló hozzájárulásával lehet készíteni.

Czeizel Intézet Postnatal