VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

Gönczi Gábor
műsorvezető
" Hálásak vagyunk a Czeizel Intézet szakembereinek, akik nagyon türelmesen és megértően bántak velünk. Minden vizsgálatot itt végeztettünk el, az elsőtől kezdve a különleges kromoszómavizsgálatokig, hiszen itt renelkezésre áll a legmodernebb technológia és a szakemberek is hatalmas tapasztalattal rendelkeznek."
Horváth Éva
műsorvezető, szépségkirálynő
" Köszönjük a Czeizel Intézet szakembereinek, hogy kisfiam egészségesen megszületett. Minden vizsgálatot az Intézetben végeztettünk el, a modern technológiák és az orvosok szaktudása volt a biztosíték, hogy minden rendben történjen a szülésig. Mint laikus, első babát váró anyuka nagyon sok kérdést tettem fel, amire mindig nagyon korrekt válaszokat kaptam. Számomra az is fontos, hogy az Intézettel a kapcsolatunk a kisfiam megszületése után is megmaradt, a kicsi kötelező vizsgálatait is a Czeizel Intézet kiváló orvosai végzik! "
Dobó Ági
influencer, vlogger
" Kezdő kismamaként teljesen össze voltam zavarodva, hogy hogyan is kellene eligazodnom a várandósgondozási vizsgálatok tengerében. A Czeizel Intézet nagyszerű szakembereinek köszönhetően hamar rend lett a fejemben, mert mindenhez részletes eligazítást kaptam és valóban biztonságban érezhettem magunkat. Mindig tudtam, hogy milyen ultrahang vizsgálat, szűrés vagy ellenőrzés következik és, hogy a legjobb kezek között vagyunk. "
Istenes Bence
műsorvezető
" Elsősegély tanfolyamon és jó pár vizsgálaton vagyunk túl és azt tapasztaltuk, hogy a Czeizel Intézetben mindenki vérprofi, emellett ráadásul nagyon kedves is. Jó kezekben van a családom, számomra most ez a legfontosabb. "
Péter Szabó Szilvi
énekesnő
"Már az első pillanatban belopta magát a szívünkbe a Czeizel Intézet. Az itt dolgozó szakorvosoknak és a modern vizsgálatoknak köszönhetően gyermekem édesapjával maximálisan biztosak lehetünk abban, hogy kislányunk egészséges. Ez a tudás mindennél többet ér."
Kaldau-Polgár Krisztina
modell, szépségkirálynő
"Két csodálatos, egészséges kisfiam van, de a várandósságok alatt adódott néhány helyzet, ami aggodalomra adott okot. Mivel mindkétszer veszélyeztetett terhes voltam, gyakrabban jártam ultrahangra, mint egy problémamentes kismama. A Czeizel Intézettől mindig nyugodtan távoztam, hiszen a legjobb szakemberek a legkorszerűbb gépekkel vizsgáltak, kezeik között mindig biztonságban éreztem magamat és kisbabáimat. Mindemellett gyönyörű képek készültek a magzatokról, csodálatos volt végre képen is látni azokat az arcocskákat, amiket addig csak elképzelni tudtam..."
Váczi Gergely
műsorvezető
"Szülőkké abban a pillanatban válunk, amikor megtudjuk, hogy gyermekünk lesz. A várandósság alatt természetesen kérdések, kételyek is felmerültek bennünk gyermekünk egészségével kapcsolatban, de mindig gyors és szerencsére megnyugtató választ kaptunk. Tökéletesen felkészülni életünk legnagyobb kihívására - már tudom - nem lehet, de mindenképpen törekednünk kell rá. A Czeizel Intézet minden segítséget megad, és megadott ehhez. Köszönjük. "
Szabó Zsófi
műsorvezető
„A kisfiam biztonsága a fogantatása pillanatától a legfontosabb volt számomra. A Czeizel intézetben pedig 100%-osan figyeltek ránk, míg Mendel a pocakomban volt és miután megszületett akkor is. Mindig segítőkészen és türelmesen álltak hozzánk, első babámat várva rengeteg hasznos tanácsot is kaptam.„
Kapócs Zsóka
színésznő
Nagyon szerettem a Czeizel Intézetbe járni, mindig ünnepnapok voltak, hiszen csak akkor találkozhattam a kisfiammal amikor ultrahangfelvételre mentem. Több orvossal is találkoztam, akik kivétel nélkül nagyon kedvesen és szakszerűen láttak el bennünket. Minden kérdésemmel bizalommal fordulhattam hozzájuk. Szívből ajánlom mindenkinek, aki nyugodt, biztonságos babavárásra vágyik.”
Kulcsár Edina
műsorvezető
Tulajdonképpen az összes pozitív jelzőt fel lehetne sorolni, de ezt mindenkinek testközelből kell, hogy megtapasztalja! Amikor elkezdtem ide járni, akkor még nagyon kis esélyem volt arra, hogy babám legyen. Ők ebben is segítettek volna, de aztán megtörtént a csoda. :) A várandósságom elején sem volt kérdés, hogy hova kezdjek el járni. A sok-sok pozitívum mellett, számomra az a legnagyobb segítség, hogy mindig kapok e-mailben emlékeztetőt, hogy melyik vizsgálat mikor esedékes, illetve üzenetben is értesítenek az időpontomról. Az itt tapasztaltakat követendő példának tartom minden szempontból.
Nagy Adrienn
énekesnő
„Az elővigyázatosságot és a tudatosságot az élet minden területén fontosnak tartom, ezért nem is volt kérdés, hogy az egyik legjobb szakmai hátterű intézményhez fordulok, ha várandós leszek. A korai PrenaTesttől az őssejtlevételig, a hathetes csecsemő ultrahangon át minden vizsgálatnál a maximális szakértelmet és figyelmet nyújtották. Ezért biztos vagyok benne, hogy a következő babánál is a Czeizel Intézetet választanám.”