Dr. Tímár Andrea

fül-orr-gégész szakorvos

Nem csupán a fül-orr-gégészeti panaszok, hanem lehetőség szerint azok kiváltó okainak kiderítésére és megszüntetésére törekszik, minden esetben a pácienssel együttműködve, biztonságos, barátságos légkörben, megfelelően részletes és átlátható felvilágosítás után.

Amennyiben a páciens erre nyitott, sok esetben szívesen alkalmaz a terápia során a szervezet számára kisebb igénybevételt jelentő, természetes, mellékhatásmentes kiegészítő elemeket is például az aromaterápia, gyógynövény terápia, hagyományos kínai orvoslás, táplálkozási ismeretek területéről. Alapvetően fontosnak tartja az átfogó, a szervezet egészét és a pszichés tényezőket is figyelembe vevő orvosi szemléletet, adott esetben társszakmák bevonásával.

Jó példa lehet erre az egyre szélesebb rétegeket és korosztályokat érintő fülzúgás, melynek kezelésében (enyhítésében vagy megszüntetésében) a fül-orr-gégészeti módszerek mellett – esettől függően – a gyógytorna, manuálterápia, mágnesterápia, fogorvosi kezelés, szorongás- és stresszcsökkentő módszerek elsajátítása és alkalmazása, pszichológiai segítség, légzéstechnikák és számos egyéb módszer szóba jön.

Felnőtt és gyermek fül-orr-gégészeti tapasztalatokkal egyaránt rendelkezik, így minden korosztályból szívesen fogad pácienseket.

Beszélt nyelvek: magyar, angol, spanyol