FOGÁSZAT

Felnőtt fogászat

A hozzánk érkező Pácienseket az adott területre szakosodott fogorvosaink fogadják. A fogászati terveket az állapotfelmérés és az alacsony sugárterheléssel működő, modern röntgenkészülékkel végzett vizsgálat után készítjük el.

A legkeresettebb fogászati ellátásaink:

Prevenciós kezelések

A fogápolásban a megelőzésnek nagyon nagy szerepe van. A fogazat és a szájüreg betegségeinek megelőzése minden életkorban kulcsfontosságú. Dentiálhigiénés kezeléssel, ultrahanggal eltávolíthatóak a fogkövek, a homokfúvásos módszerrel pedig az ételek, italok okozta elszíneződések is eltűntethetőek. A kezelés ismétlését évente javasoljuk.

 

Fogmegtartó kezelések

Ezek a kezelések magára a fogra és funkciójának, esztétikájának megtartására irányulnak. Ide tartoznak a tömések, gyökérkezelés, betétek, csapos felépítések. A száj egészségének megőrzésére, a fogak betegségeinek korai felismerésére és kezelésére éves ellenőrző vizsgálatokkal javaslunk. A konzultáció során személyre szabott fogászati tervvel készíti el fogorvosunk az Ön számára ajánlott fogmegtartó kezelést. A használt anyagok sokféleségének köszönhetően a valamilyen allergiában szenvedőknek, allergiavizsgálatot követően választjuk ki a megfelelő anyagot.

Fogpótlások

A már elvesztett fogak pótlását szintén az egyedi igények felmése után végezzük. A lehetőségek tárháza széles körű: koronák, hidak, implantátumok és kivehető fogsorok.

Szájsebészeti beavatkozások

A fogeltávolítások szintén egyénileg változnak az egyszerűtől a bonyolultig. Szájsebész szakorvosunk gyökércsúcs-eltávolítással növeli a kudarcos gyökérkezelt fog megmaradási esélyeit. Arcüregzáró, csontpótló műtéteket végzünk, és nem utolsó sorban implantátumokkal pótoljuk a hiányzó fogakat.

Szájhigiéniai kezelések

A fogazat és a szájüreg betegségeinek megelőzése minden életkorban kulcsfontosságú. Komplex szájhigiénés kezelés során, személyreszabottan választjuk ki a leghatásosabb eljárást vagy a különböző eljárások kombinációjával távolítjuk el a fogköveket, az ételek, italok okozta elszíneződéseket, kezeljük az íngyulladást, ínyvérzést.

Esztétikai kezelések

Mindegyik kezelés alapja és kiindulópontja a szájhigiénés kezelés. Az esztétikai beavatkozások csak egészséges vagy már kezelt fogakon lehetségesek. Ennek elvégzése után az esztétikai kezelések széles skálájával állunk a páciensek rendelkezésére:

  • fogfehérítés
  • fogékszer

Ajak és ráncfeltöltő kezelések

Hyaluronsavas feltöltéssel fiatalosabb arcot, ajkakat kap tőlünk, nő és férfi, fiatal és idősebb Páciensünk.

Az Ön szerepe a minőségi vizsgálat érdekében

Tisztelt Páciensünk!

Köszönjük, hogy a Czeizel Intézetet választotta az Ön által igényelt vizsgálat elvégzéséhez. Intézetünk legfőbb célja, hogy vizsgálatainkat a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. Ehhez szükség van az Ön együttműködésére, amelyhez kérjük az alábbiak betartását.

  • Érkezzen pontosan a vizsgálatra – előnyös a időpont előtt 10 perccel érkezni, hogy előkészületek után, időben kezdhessük a vizsgálatot.
  • A vizsgálaton a vizsgálandó személy mellett egy fő részvételére van lehetőség, amennyiben ahhoz a rendelést adó orvos hozzájárul.
  • A vizsgáló munkája koncentrációt igényel, ezért a vizsgálat alatt nyugalom és csend szükséges. A vizsgálattal kapcsolatosan felmerülő kérdéseit, a vizsgálat befejezését követően tegye fel a vizsgálónak.

Kérjük, tájékozódjon a járványhelyzetben életben lévő intézkedéseinkről!