Felnőtt fogászat

A hozzánk érkező Pácienseket az adott területre szakosodott fogorvosaink fogadják. A fogászati terveket az állapotfelmérés és az alacsony sugárterheléssel működő, modern röntgen készülékkel végzett vizsgálat után készítjük el.

A legkeresettebb fogászati ellátásaink:

Prevenciós kezelések
A fogápolásban a megelőzésnek nagyon nagy szerepe van. A fogazat és a szájüreg betegségeinek megelőzése minden életkorban kulcsfontosságú.

Dentiálhigiénés kezeléssel, ultrahanggal eltávolíthatóak a fogkövek, a homokfúvásos módszerrel pedig az ételek, italok okozta elszíneződések is eltüntethetőek. A kezelés ismétlését évente javasoljuk.

Fogmegtartó kezelések

Ezek a kezelések magára a fogra és funkciójának, esztétikájának megtartására irányulnak. Ide tartoznak a tömések, gyökérkezelések, betétek, csapos felépítések. A száj egészségének megőrzésére, a fogak betegségeinek korai felismerésére és kezelésére éves ellenőrző vizsgálatokat javaslunk. A konzultáció során személyre szabott fogászati tervvel készíti el fogorvosunk az Ön számára ajánlott fogmegtartó kezelést. A használt anyagok sokféleségének köszönhetően a valamilyen allergiában szenvedőknek, allergia vizsgálatot követően választjuk ki a megfelelő anyagot.

Fogpótlások

A már elvesztett fogak pótlását szintén az egyedi igények felmérése után végezzük. A lehetőségek tárháza széles körű: koronák, hidak, implantátumok és kivehető fogsorok.

Szájsebészeti beavatkozások

A fogeltávolítások szintén egyénileg változnak az egyszerűtől, a bonyolultig. Szájsebész szakorvosunk gyökércsúcs-eltávolítással növeli a kudarcos gyökérkezelt fog megmaradási esélyeit. Arcüregzáró, csontpótló műtéteket végzünk, és nem utolsó sorban implantátumokkal pótoljuk a hiányzó fogakat.

Szájhigiéniai kezelések

A fogazat és a szájüreg betegségeinek megelőzése minden életkorban kulcsfontosságú. Komplex szájhigiénés kezelés során, személyre szabottan választjuk ki a leghatásosabb eljárást vagy a különböző eljárások kombinációjával távolítjuk el a fogköveket, az ételek, italok okozta elszíneződéseket, kezeljük az ínygyulladást, ínyvérzést.

Esztétikai kezelések

Mindegyik kezelés alapja és kiindulópontja a szájhigiénés kezelés. Az esztétikai beavatkozások csak egészséges vagy már kezelt fogakon lehetségesek. Ennek elvégzése után az esztétikai kezelések széles skálájával állunk a páciensek rendelkezésére:

  • fogfehérítés
  • fogékszer

Ajak és ráncfeltöltő kezelések

Hyaluronsavas feltöltéssel Ön fiatalosabb arcot, ajkakat kap tőlünk.

AZ ÖN SZEREPE A MINŐSÉGI VIZSGÁLAT ÉRDEKÉBEN

TISZTELT PÁCIENSÜNK!
Köszönjük, hogy a Czeizel Intézetet választotta az Ön által igényelt vizsgálat elvégzéséhez. Intézetünk legfőbb célja, hogy vizsgálatainkat a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. Ehhez szükség van az Ön együttműködésére, amelyhez kérjük az alábbiak betartását.
  • Érkezzen pontosan a vizsgálatra – előnyös a időpont előtt 10 perccel érkezni, hogy előkészületek után, időben kezdhessük a vizsgálatot.
  • A vizsgálaton maximum 1 felnőtt kísérő lehet jelen.
  • A vizsgáló munkája koncentrációt igényel, ezért a vizsgálat alatt nyugalom és csend szükséges. A vizsgálattal kapcsolatosan felmerülő kérdéseit, a vizsgálat befejezését követően tegye fel a vizsgálónak.
  • Képi- és hangfelvételt a vizsgáló hozzájárulásával lehet készíteni.
Czeizel Intézet Prenatal