Hüvelyszűkítő kezelés – Intimalase

Szülést követően, illetve a kor előrehaladtával a hüvely kitágul és szövetei veszítenek rugalmasságukból.Ez különböző esztétikai problémákat, diszkomfort érzetet, nem teljes szexuális életet okozhat.

Ennek kezelésére illetve megelőzésére nyújt kiváló, fájdalommentes megoldást az IntimaLaseTM lézeres hüvelyszűkítő kezelés. Az IntimaLaseTM lézeres hüvelyszűkítés eredményeként a kollagénrostok újraképződnek, megerősödve. Ezzel nagymértékben segítik a gondok megszüntetését, illetve csökkentését.

Mi pontosan az INTIMALASETM hüvelyszűkítő eljárás?

Az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés egy egyedi, szabadalmaztatott, biztonságos és fájdalommentes Er:YAG intimlézeres eljárás, amely nem igényli a műtétek előtti előkészületeket, és a kezelés után Ön azonnal visszatérhet a mindennapi életéhez.

A klinikai tanulmányok alapján az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés hatékony, körülményes műtéti beavatkozás nélkül elvégezhető, és biztonságos eljárás.

Hogyan működik az INTIMALASETM hüvelyszűkítés?

Az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés során a Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott SMOOTHTM technológiával termikus hatást fejt ki a hüvelyfal szöveteire. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist a hüvelyhámban és a kollagéndús medencei kötőszövetben.

A hüvelyszűkítés eljárás során a kollagén rostok újrarendeződése és újraképződése a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát növeli, ezáltal a hüvely visszafiatalodását eredményezi.

Az INTIMALASETM hüvelyszűkítés előnyei

  • Biztonságos, gyors, fájdalommentes hüvelyszűkítő eljárás – altatás nélkül,
  • A beavatkozás 15 perces, metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes,
  • Az IntimaLaseTMhüvelyszűkítő eljárás során nincs szükség altatásra. Így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe,
  • A kezelés után rövid idővel újra élvezhető a szexuális élet.
  • Már két IntimaLaseTMhüvelyszűkítés kezelés elegendő a probléma megoldására.

A klinikai tanulmányok szűkebb hüvelycsatornáról, nagyobb szexuális élményekről és az életminőség egyértelmű javulásáról számolnak be.
Általában két kezelés ajánlott, és nincs különös műtéti előkészület, vagy műtétet követő utógondozás. Azonnal folytatható a mindennapi tevékenység.

Hüvelyszűkítő kezelés - Intimalase
Hüvelyszűkítő kezelés - Intimalase

A szolgáltatást biztosítja:

AZ ÖN SZEREPE A MINŐSÉGI VIZSGÁLAT ÉRDEKÉBEN

TISZTELT PÁCIENSÜNK!
Köszönjük, hogy a Czeizel Intézetet választotta az Ön által igényelt vizsgálat elvégzéséhez. Intézetünk legfőbb célja, hogy vizsgálatainkat a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. Ehhez szükség van az Ön együttműködésére, amelyhez kérjük az alábbiak betartását.
  • Érkezzen pontosan a vizsgálatra – előnyös a időpont előtt 10 perccel érkezni, hogy előkészületek után, időben kezdhessük a vizsgálatot.
  • A vizsgálaton maximum 1 felnőtt kísérő lehet jelen.
  • A vizsgáló munkája koncentrációt igényel, ezért a vizsgálat alatt nyugalom és csend szükséges. A vizsgálattal kapcsolatosan felmerülő kérdéseit, a vizsgálat befejezését követően tegye fel a vizsgálónak.
  • Képi- és hangfelvételt a vizsgáló hozzájárulásával lehet készíteni.
Czeizel Intézet Prenatal