FELNŐTT VIZSGÁLATOK

Inkontinencia kezelése - Incontilase

Az IncontiLaseTM egy szabadalmaztatott, nem-invazív Er:YAG lézerterápiás eljárás enyhe és közepes stressz inkontinencia (vizelet elcsepegés) kezelésére, mely a kötőszövet újraképződésének fototermikus stimulációján, a hüvelyfal és a kollagéndús kismedencei kötőszövet  feszesítésén és a kollagén zsugorításán alapul, ennek eredménye a húgyhólyag alap javuló alátámasztása.

Az IncontiLaseTM kezelés javallata enyhe és középsúlyos, kevert és stressz inkontinencia esetén állhat fenn.
Klinikai tanulmányok igazolják, hogy a kezelés hatásos, könnyen elvégezhető és biztonságos eljárás.

A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTHTM” mód technológiával termikus hatást fejt ki a hüvely szöveteire.
Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződését és az új kollagén képződését a hüvelybemenet és a húgycsőnyílás, valamint az elülső hüvelyfal területén.

A kollagén újraképződése a hüvelyhám és a kismedencei kötőszövet feszesítését idézi elő, ezáltal a kollagénrostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, ezzel a páciens normális vizelettartási funkciói visszatérnek.

A kezelés legkiemelkedőbb előnye, hogy metszés- és gyakorlatilag fájdalommentes, emellett szövetkárosodás, vágás, vérzés és varrat nélküli eljárás. A gyógyulási idő rendkívül rövid, mely időszakban nincs szükség fájdalomcsillapításra, vagy antibiotikum kezelésre.

Az enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia csökkentésére általában két kezelés ajánlott. Nincs különös műtéti előkészület, vagy műtétet követő utógondozás. Azonnal folytatható a mindennapi tevékenység.

  • Biztonságos, gyors, fájdalommentes eljárás – altatás nélkül
  • A beavatkozás 15 perces, metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.
  • Nincs szükség altatásra, így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe.
  • A kezelés után rövid idővel pedig már élvezhető újra a szexuális élet. Már két kezelés elegendő a probléma megoldására

INCONTILASETM inkontinencia kezelés: kivételes klinikai eredmények

Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az IncontiLaseTM kezelés hatásos, biztonságos és kényelmes kezelési lehetőség enyhe és középsúlyos stressz inkontinenciában szenvedő páciensek tüneteinek enyhítésére.

A klinikai tanulmányok tudományos eredményei kiváló eredményekről számolnak be enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia kezelés tekintetében.

  • a páciensek csaknem 70%-a 120 nap elteltével teljesen tünetmentes
  • 120 nappal a kezelést követően a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról és 68%-ának szűnt meg teljesen a vizeletvesztése
  • minden mérhető stressz inkontinencia paraméter javult mellékhatással nem találkoztak egyetlen tanulmány során sem

inkontinencia kezelés előtt – után

A szolgáltatást biztosítja:

Az Ön szerepe a minőségi vizsgálat érdekében

Tisztelt Páciensünk!

Köszönjük, hogy a Czeizel Intézetet választotta az Ön által igényelt vizsgálat elvégzéséhez. Intézetünk legfőbb célja, hogy vizsgálatainkat a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. Ehhez szükség van az Ön együttműködésére, amelyhez kérjük az alábbiak betartását.

  • Érkezzen pontosan a vizsgálatra – előnyös a időpont előtt 10 perccel érkezni, hogy előkészületek után, időben kezdhessük a vizsgálatot.
  • A vizsgálaton a vizsgálandó személy mellett egy fő részvételére van lehetőség, amennyiben ahhoz a rendelést adó orvos hozzájárul.
  • A vizsgáló munkája koncentrációt igényel, ezért a vizsgálat alatt nyugalom és csend szükséges. A vizsgálattal kapcsolatosan felmerülő kérdéseit, a vizsgálat befejezését követően tegye fel a vizsgálónak.

Kérjük, tájékozódjon a járványhelyzetben életben lévő intézkedéseinkről!