Intim lézeres kezelések

A szülést követően, illetve az évek előrehaladtával a hölgyek számára kellemetlen tünetek jelentkezhetnek; a hüvely veszít feszességéből, rugalmasságából, kitágul, amely vizelettartási problémát okozhat, és a szexuális életre is negatív hatással lehet.

Nagyon sok nőt érintenek ezek a problémák, mégis keveset beszélünk róla: vizelet-inkontinencia gondok, nem kielégítő vagy megromlott szexuális élet, elégedetlen partner és kielégületlenség, kellemetlen hüvelyszárazság, illetve a kisajak esztétikai elváltozásai.

Már Magyarországon, Intézetünkben is elérhető a műtét nélküli, biztonságos megoldás a problémákra!

Esztétikai nőgyógyászat – lézeres csúcstechnológiával és Magyarország vezető nőgyógyászaival

A FEMMED Intézet orvosigazgatói Prof. Dr. Ács Nándor szülész-nőgyógyász, a Semmelweis Egyetem női klinika igazgatója, és Prof. Dr. Bánhidy Ferenc szülész-nőgyógyász, a klinika igazgatóhelyettese – akik jelentős klinikai tapasztalattal rendelkeznek- a Fotona cég szabadalmaztatott, intimlézeres technológiáját alkalmazzák az esztétikai nőgyógyászati beavatkozásoknál.

Ezzel a műtét nélküli eljárással vágás és metszés nélkül, fájdalommentesen, hatékonyan és gyorsan csökkenthetők, illetve megszüntethetők a problémák, és ezáltal az életminőségünk is jelentősen javítható.

A központunkban speciális Smooth™ technológiával végzett intimlézeres kezelések előnyei, hogy biztonságosak, gyorsak, és fájdalommentesek- mindez altatás nélkül.

A beavatkozás 15 perces, vágás-, metszés-, vérzés, és varrás nélkül.

Miután nincs szükség altatásra, a beavatkozást megelőző, vagy azt követő további kezelésre a páciensek csak besétálnak a rendelőbe, majd a kezelést követően azonnal visszatérhetnek hétköznapi életükbe.

A kezelés után 3-7 nappal már újra élvezhető a szexuális élet.

Már két kezelés elegendő a probléma megoldására, 2-4 hetes intervallumban.

AZ ÖN SZEREPE A MINŐSÉGI VIZSGÁLAT ÉRDEKÉBEN

TISZTELT PÁCIENSÜNK!
Köszönjük, hogy a Czeizel Intézetet választotta az Ön által igényelt vizsgálat elvégzéséhez. Intézetünk legfőbb célja, hogy vizsgálatainkat a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. Ehhez szükség van az Ön együttműködésére, amelyhez kérjük az alábbiak betartását.
  • Érkezzen pontosan a vizsgálatra – előnyös a időpont előtt 10 perccel érkezni, hogy előkészületek után, időben kezdhessük a vizsgálatot.
  • A vizsgálaton maximum 1 felnőtt kísérő lehet jelen.
  • A vizsgáló munkája koncentrációt igényel, ezért a vizsgálat alatt nyugalom és csend szükséges. A vizsgálattal kapcsolatosan felmerülő kérdéseit, a vizsgálat befejezését követően tegye fel a vizsgálónak.
  • Képi- és hangfelvételt a vizsgáló hozzájárulásával lehet készíteni.
Czeizel Intézet Prenatal