A szülést követően, illetve az évek előrehaladtával a hölgyek számára kellemetlen tünetek jelentkezhetnek; a hüvely veszít feszességéből, rugalmasságából, kitágul, amely vizelettartási problémát okozhat, és a szexuális életre is negatív hatással lehet.

Nagyon sok nőt érintenek ezek a problémák, mégis keveset beszélünk róla: vizelet-inkontinencia gondok, nem kielégítő vagy megromlott szexuális élet, elégedtlen partner és kielégületlenség, kellemetlen hüvelyszárazság, illetve a kisajak esztétikai elváltozásai.

Most már Magyarországon, a Központunkban is van műtét nélküli, biztonságos megoldás a problémákra!

Esztétikai nőgyógyászat – lézeres csúcstechnológiával és magyarország vezető nőgyógyászaival

A FEMMED Intézet orvosigazgatói Prof. Dr. Ács Nándor szülész – nőgyógyász, SOTE II. sz. Női Klinika igazgatója és Prof. Dr. Bánhidy Ferenc szülész-nőgyógyász, SOTE mb. áltlános rektorhelyettese - akik jelentős klinikai tapasztalattal rendelkeznek- a Fotona cég szabadalmaztatott, intimlézeres technológiáját alkalmazzák az esztétikai nőgyógyászati beavatkozásoknál.

Ezzel a műtét nélküli eljárással vágás és metszés nélkül, fájdalommentesen, hatékonyan és gyorsan csökkenthetők, illetve megszüntethetők a problémák, és ezáltal az életminőségünk is jelentősen javítható.

A Központunkban speciális Smooth™ technológiával végzett intimlézeres kezelések előnyei:

  • Biztonságos, gyors, fájdalommentes eljárás – altatás nélkül.
  • A beavatkozás 15 perces, vágás-, metszés-, vérzés és varrás nélkül.
  • Miután nincs szükség altatásra, a beavatkozást megelőző vagy azt követő további kezelésre a páciensek csak besétálnak a rendelőbe, majd a kezelést követően azonnal visszatérhetnek hétköznapi életükbe.
  • A kezelés után 3-7 nappal már újra élvezhető a szexuális élet.
  • Már két kezelés elegendő a probléma megoldására, 2-4 hétes intervallumban.