VÁRANDÓSSÁG ALATTI ULTRAHANGVIZSGÁLATOK

Negyedik ultrahangvizsgálat ( 37-38. hét)

magzat méreteit (becsült súlyát), elhelyezkedését, a magzatvíz mennyiségét, valamint a méhlepény állapotát, esetleg az előző császármetszés hegvastagságát vizsgáljuk. A magzati ereken áramlásmérést (ún. flowmetriát) is végzünk.

Ez a szolgáltatásunk a székesfehérvári képviseletünkön is elérhető!

A 3D-4D-s ultrahangvizsgálatokat bármelyik terhességi korban el lehet végezni, azonban a kapott képek információ tartalma, minősége és élvezhetősége eltérő. A bemutatott képek minősége csak optimális feltételek fennállásakor prezentálható.Vizsgáló orvosaink mindent megtesznek a szülők elégedettségéért, a bemutatott képek minősége csak optimális feltételek fennállásakor prezentálható. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a minőséget befolyásolja a magzat és a lepény helyzete, mellső fali lepény, arc előtti kevés magzatvíz és a vastag hasfal. Megértésüket köszönjük!

 

Biztonsági okokból a felvételeket kizárólag az Intézetünkben minden alkalommal újonan vásárolt pendrive-okra tudjuk rögzíteni.

Központunkban dolgozó valamennyi szakorvosunk az FMF London (Fetal Medicine Foundation) által képzett és akreditált szakember.

SZÉKESFEHÉRVÁRI
KÉPVISELET

Bejelentkezés:

Mobil: +36 20 290 0570
Telefon: +36 22 800 760

Címünk:

8000 Székesfehérvár,
Budai Kapu, Budai út 49-51.