Ez a szolgáltatásunk a Czeizel Intézet - Postnatal egységünkben érhető el: 1025 Bp., Felső Zöldmáli út 13.

TINÉDZSER NŐGYÓGYÁSZATI AMBULANCIA

Tinédzser ambulanciánkon várjuk a 14-21 év közötti lányokat, akár panasszal érkeznek, akár szexuális felvilágosításra van szükségük.

Legfontosabb, hogy a tinédzser páciensek a kedves, oldott hangulatot biztosító doktornőtől bátran kérdezhetnek.

A vizsgálat keretében szót ejtünk a szexuális felvilágosításról, fogamzásgátlással kapcsolatos kérdésekről, vagy bármilyen felmerülő nőgyógyászati problémáról.

Ebben a korosztályban fokozott tapintatot igényelnek a lányok, ezért a közvetlen hangulat biztosítása mellett arra törekszünk arra, hogy amikor lehetséges a manuális vizsgálatot ultrahangvizsgálattal váltsunk ki.

Ebben a korosztályban különösen fontos a biztonságos fogamzásgátlás, ehhez minden tini esetében személyre szólóan választjuk ki a megfelelő fogamzásgátlási módszert.

Nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek megelőzésére, ennek során tudatosítjuk a gyermekekben, hogy milyen helyes szexuális szokásokra ügyeljenek, és milyen tünetekre figyeljenek.

A rendszeres éves nőgyógyászati vizsgálatot életkortól függetlenül a nemi élet megkezdése után mindenkinek javasoljuk!

A vizsgálatot dr. Krauth Barbara szülész-nőgyógyász végzi.

Az Ön szerepe a minőségi vizsgálat érdekében

Tisztelt Páciensünk!

Köszönjük, hogy a Czeizel Intézetet választotta az Ön által igényelt vizsgálat elvégzéséhez. Intézetünk legfőbb célja, hogy vizsgálatainkat a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük. Ehhez szükség van az Ön együttműködésére, amelyhez kérjük az alábbiak betartását.

  • Érkezzen pontosan a vizsgálatra – előnyös a időpont előtt 10 perccel érkezni, hogy előkészületek után, időben kezdhessük a vizsgálatot.
  • A vizsgáló munkája koncentrációt igényel, ezért a vizsgálat alatt nyugalom és csend szükséges. A vizsgálattal kapcsolatosan felmerülő kérdéseit, a vizsgálat befejezését követően tegye fel a vizsgálónak. Amennyiben a vizsgálaton kísérőként, gyermek is részt vesz, kérjük ügyeljenek arra, hogy ne zavarja a vizsgálatot.

Kérjük, tájékozódjon a járványhelyzetben életben lévő intézkedéseinkről!

Czeizel Intézet
Postnatal

Bejelentkezés:

Telefon: +36 1 273 1913

Címünk:

1025 Budapest,
Felső Zöldmáli út 13.