HÍREK

Gönczi Gábor: " A fiam az egész életemet felülírja"

Gönczi Gábornak ennél már nem is lehetne kerekebb az élete: amióta kisfia, Áron megszületett, minden a pici körül forog, és ugyan érkezése némi kompromisszummal jár, ezt az újdonsült apuka csöppet sem bánja. Amikor csak lehet, családi üzemmódra kapcsol, és minden figyelmét párjára és a kicsire összpontosítja.

Életem legszebb kilenc hónapja ez. Ildivel fontosnak tartottuk, hogy minden pillanatot megéljünk ebből a csodából, semmit sem kipipálandó feladatként kezelünk. A menyasszonyom meseszerűen jól viselte a terhességet, nem voltak rosszullétei, maximum néha fájt a feje, de még gyógyszert sem kellett bevennie – büszkélkedett a TV2 Tények híradósa.

A híradós állítja, szinte tudatmódosult állapotban van hónapok óta, így az sem meglepő, hogy még akkor is vizsgálatokra mentek, amikor annak orvosi indoka nem volt. – Már látjuk az arcvonásait, a füleit szerintem az édesanyjától örökölte, de magamat is látom benne. Óriási dolog, hogy már itt tart az orvostudomány. A Czeizel Intézet szakembereinek hálásak vagyunk, nagyon türelmesen és megértően bántak velünk. Még azt is megengedték nekünk, hogy ha kíváncsiak voltunk, hogyan néz ki a gyermekünk, akkor megnézhettük egy vizsgálaton.

Gáborék babaelsősegély-tanfolyamon is jártak.

A foglalkozásokon három hónapos csecsemőnek megfelelő babákon gyakoroltuk az újraélesztést és a félrenyelés esetén szükséges műfogásokat – mondta a leendő apa.
A Tények híradósa a babaelsősegély-tanfolyamon bábukon gyakorolta a megfelelő fogásokat

Minden pár, aki babát vár, próbál minél többet megtenni azért, hogy gyermekének egészségével minden rendben legyen. Nem voltak ezzel másképp Gönczi Gáborék sem, akik egy igen népszerű eljárást is igénybe vettek.

Minden vizsgálatot itt végeztettünk el, az elsőtől kezdve a különleges kromoszómavizsgálatokig, hiszen az itt dolgozó szakembereknek hatalmas tapasztalatuk van. A köldökzsinórvért is levetetjük, hiszen már most bizonyos, hogy mennyi mindenre jó, ráadásul évről évre rengeteget fejlődik a tudomány, lehet, hogy nemsokára ez lesz az örök élet kulcsa. Persze nem olcsó mulatság, de azt tanácsolom mindenkinek, hogy inkább erre költsön, mintsem drága babakocsira.

Már kész a babaszoba

A híradós és kedvese nem babonásak, így a babaszoba már teljesen kész van. Egyetlen dolog kivételével pedig mindent be is szereztek már.

A babakocsit még nem vettük meg, mivel nem sikerült dűlőre jutnunk, hogy pontosan milyet is szeretnénk. Az biztos, hogy praktikusnak kell lennie, könnyen szállíthatónak, hiszen aktív szülők leszünk, egyfajta kalandor család. Szeretnénk arra nevelni a fiunkat, hogy minden közegben jól érezze magát – árulta el Gönczi.

forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/gonczi-gabor-felkeszult-az-apasagra/j4ecbns