Ajánlatok

Magyarország legmodernebb ultrahangvizsgálata a Czeizel Intézetben!

Kiemelkedően pontos és részletes vizsgálatot biztosítunk a magzati diagnosztika csúcsának számító GE Voluson E10 készülék következő generációs modelljével.

Tovább

Kiterjesztett kombinált-teszt 

Intézetünkben a legmodernebb ultrahang készülékekkel, nemzetközi FMF akkreditációval rendelkező ultrahangos szakemberekkel és a világon elsődlegesen ajánlott, FMF akkreditált Kryptor labor automatával dolgozunk.

Intézetünkben, eredmény 1,5 órán belül!

PrenaTest vizsgálat személyre szóló ajándékkal

Intézetünkben a konzultáció keretében részletes, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaphat a magzati rendellenességek kiszűrésére irányuló legkorszerűbb diagnosztikus- és szűrőtesztekről, illetve a már elvégzett szűrővizsgálatok utáni teendőkről.

Ingyenes genetikai tanácsadással jutalmazzuk, ha nálunk veszi igénybe a vizsgálatot!

Őssejtmegőrzést minden családnak!

A Czeizel Intézet 100.000 forint kedvezményt biztosít az FH Biobank őssejtmegőrzési szolgáltatásaiból!

Bővebben: fhbiobank.hu

Nálunk a második az első!

Ha az első gyermekének már eltároltatta őssejtjeit, adja meg testvéreinek is ezt a lehetőséget, hiszen a levett köldökzsinórvér és szövet sejtjei 100%-os genetikai egyezést mutatnak gyermeke szervezetével.

10% extra kedvezményt adunk

Csecsemő hallásvizsgálat

Szemünk és fülünk a legfontosabb érzékszerveink. Fordítsunk különös figyelmet kisbabánk hallásvizsgálatára, mivel a beszédfejlődésük alapja a csecsemőkortól fennálló ép hangérzékelés!

Az első teljeskörű hallásteszt 

Hűségét megjutalmazzuk!

Végeztesse Intézetünkben Down-kór szűrését (kombinált- illetve integrált teszt) vagy bármely három várandósság alatti ultrahangvizsgálatát, és a harmadik után vendégünk egy díjtalan, szabadon választható ultrahangvizsgálatra!

3+1 ultrahang pontgyűjtő