Ajánlatok

Különleges nászajándék az ifjú párnak!

Ajándékozzon esküvőre Családtervezési Program Csomagot, amellyel tudatosan készülhet fel az ifjú pár a családalapításra.
A Prof. Dr. Czeizel Endre alkotta Optimális Családtervezési Program minden fiatal párnak hasznos ajándék, hogy felkészülhessenek az előttük álló gyönyörű feladatra: a családalapításra.

ÉRDEKEL

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Hasznos ajándékkal lepné meg várandós vagy kisgyermekes ismerősét? Válasszon a Czeizel Intézet exkluzív ajándékutalványai közül!

ÉRDEKEL

POST-COVID fertőzés utáni SZAGLÁS-ZAVAR KEZELÉS

Szaglászavar visszamaradás esetén, a fertőzés után 4 héttel javasolt a kezelést igénybe venni, mert később csökken a regenerálódás eredményessége. Orrüregi és vitamin kezelés, lágy lézer kezelés, szaglástréning.

ÉRDEKEL

Tinédzser nőgyógyászati ambulancia

Tinédzser ambulanciánkon várjuk a 14-21 év közötti lányokat, akár panasszal érkeznek, akár szexuális felvilágosításra van szükségük.

ÉRDEKEL

Endometriózis ultrahangvizsgálat

Endometriózis kiszűrése speciális, kiterjesztett ultrahangvizsgálattal és részletes kórelőzmény-felvétellel.

ÉRDEKEL

Csecsemő- és gyermekgyógyászat

Elindult az ÁLTALÁNOS CSECSEMŐ- ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZATI RENDELÉSÜNK!

ÉRDEKEL

KÖNNYÍTÜNK A NEHÉZ HELYZETBEN

Őrizze meg gyermeke őssejtjeit most és fizessen később!

A járvány jelentős terhet jelent a legtöbb család számára. A Czeizel Intézet fontosnak tartja, hogy megoldást kínáljon annak érdekében, hogy a születéskor gyűjthető őssejtek megőrzése ne maradjon el. Ezért olyan könnyített fizetési konstrukciókat alakítottunk ki, amelyek nem terhelik meg egyszeri nagyobb összeg kifizetésével a családi kasszát.

ÉRDEKEL

NÁLUNK A MÁSODIK AZ ELSŐ

Extra testvérkedvezmény megkötések nélkül

Őssejtmegőrzési szolgáltatásunk akár 100.000 Ft Czeizel-kedvezményt tartalmazó árából további testvér-kedvezményt biztosítunk minden kismamának, aki második, vagy harmadik babáját várja, attól függetlenül, hogy az első gyermek esetében, akár a Czeizel Intézetnél, akár más szolgáltatónál megőrizte-e az újszülött őssejtjeit.

ÉRDEKEL

Magyarország legmodernebb ultrahangvizsgálata a Czeizel Intézetben!

Kiemelkedően pontos és részletes vizsgálatot biztosítunk a magzati diagnosztika csúcsának számító GE Voluson E10 készülék következő generációs modelljével.

Tovább

Kiterjesztett kombinált-teszt

Intézetünkben a legmodernebb ultrahang készülékekkel, nemzetközi FMF akkreditációval rendelkező ultrahangos szakemberekkel és a világon elsődlegesen ajánlott, FMF akkreditált Kryptor labor automatával dolgozunk.

Intézetünkben, eredmény 1,5 órán belül!

PrenaTest vizsgálat személyre szóló ajándékkal

Intézetünkben a konzultáció keretében részletes, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaphat a magzati rendellenességek kiszűrésére irányuló legkorszerűbb diagnosztikus- és szűrőtesztekről, illetve a már elvégzett szűrővizsgálatok utáni teendőkről.

Ingyenes genetikai tanácsadással jutalmazzuk, ha nálunk veszi igénybe a vizsgálatot!

Csecsemő hallásvizsgálat

Szemünk és fülünk a legfontosabb érzékszerveink. Fordítsunk különös figyelmet kisbabánk hallásvizsgálatára, mivel a beszédfejlődésük alapja a csecsemőkortól fennálló ép hangérzékelés!

Az első teljeskörű hallásteszt