HÍREK

Magyarország legmodernebb ultrahangvizsgálata a Czeizel Intézetben

Új, GE Voluson E10 ultrahangkészülékünk a legmagasabb színvonalat képviseli a magzati diagnosztika területén. Élvezze Ön is a készülék élethű képeit, amely óriási élményt kínál kisbabája anyaméhen belüli megismerésében!

A várandósság alatti korszerű vizsgálatok elvégzésének nagy jelentősége van magzat és a kismama egészségének biztosa céljából, ezért minden kismama számára elsőrendű szempont, hogy a legjobb szakemberekkel és a legbiztonságosabb, legmodernebb eszközökkel találkozzon. A Czeizel Intézetben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy lépést tartsunk a legújabb szakmai szempontokkal és alkalmazott  technológiával, és képzett orvoscsapatunk mellett világszínvonalú technikai körülményekkel várjuk a hozzánk látogató pácienseket.

Szakembereink a legelismertebb nemzetközi képzéseken vesznek részt és a szakterület legmagasabb akkreditációival rendelkeznek. Most pedig – az utrahangvizsgálatot kínáló szolgáltatók esetében igen rövid időn belül – két év után ismét az elérhető legmodernebb ultrahang-készülékkel gyarapítottuk diagnosztikai felszereléseink sorát. A magzati diagnosztika csúcsának számító GE Voluson E10 készülék következő generációs modelljével az országban egyedülállóan pontos és részletes vizsgálat elvégzésére nyílik lehetőség.

Így amellett, hogy Ön még élvezhetőbb és részletgazdagabb betekintést nyerhet kisbabája méhen belüli életébe, kollégáink a tudomány jelenlegi állása szerinti legpontosabb diagnózist tudják felállítani a magzat egészségéről.

Magyarország legmodernebb ultrahangvizsgálata a Czeizel Intézetben

GE Voluson E10 ultrahangkészülék megérkezett Intézetünkbe!

További ajánlott szolgáltatásaink

3 és 4 dimenziós ultrahangvizsgálat

Intézetünkben garantáltan a legképzettebb szakemberekkel(...)

Terhességi ultrahangvizsgálatok

A terhesség alatt végzett ultrahangvizsgálat az egyik(...)

Babamozi (24-32. hét)

A valósághű 4 dimenziós ultrahangfelvétel készítésére a 26.hét és környéke(...)