A szülés után hamar elreppen az a biztonsággal és segítő kezekkel teli pár nap, amit a kórházban töltünk.

Majd ezután következik minden nő legnagyobb próbatétele: otthon boldogulni a nyeklő-nyakló kis kritikussal. Szakembereinkkel abban szeretnénk segíteni, hogy már ezek a kezdeti napok is vidáman, könnyedén teljenek, lehetőleg a kétségbeesés kizárásával.

Részletesen elmondjuk, megmutatjuk és lehetőséget biztosítunk modell babán gyakorolni a mindennapi rutinhoz szükséges fogásokat.

Fontos gyakorlati ismereteket adunk át - nyugodt, kényelmes környezetben -, hogy magabiztosan fogja kézben újszülött gyermekét az első pillanattól. Szimulációs feladatainkkal minden kismama kipróbálhatja az újszülött baba érzését – és most még félelem nélkül.

Az újdonsült anyukákat pedig érdekes témákkal várjuk délelőtti előadásainkon, amelyekre már a kisbabákat is magukkal tudják hozni.

Tanfolyamaink 2-3 óra időtartamúak, előadásokkal, gyakorlati foglalkozásokkal és kötetlen beszélgetésekre alkalmat adó szünetekkel.

A tanfolyamon való részvétel díja: 15.000 Ft / fő / alkalom VAGY 25.000 Ft / pár / alkalom, amelyet a helyszínen kérünk megfizetni.

Bankkártyás fizetés is lehetséges.

A tanfolyamok minimum 5, maximum 15 pár részvételével indulnak, regisztráció szükséges!

Czeizel Intézet
Postnatal

Bejelentkezés:

Mobil: +36 20 772-5845
Telefon: +36 1 273-1913

Címünk:

1025 Budapest,
Felső Zöldmáli út 13.