ÚJ TANFOLYAM IDŐPONTOKKAL VÁRJUK ÖNÖKET!

A szülés után hamar elreppen az a biztonsággal és segítő kezekkel teli pár nap, amit a kórházban töltünk.

Majd ezután következik minden nő legnagyobb próbatétele: otthon boldogulni a nyeklő-nyakló kis kritikussal. Szakembereinkkel abban szeretnénk segíteni, hogy már ezek a kezdeti napok is vidáman, könnyedén teljenek, lehetőleg a kétségbeesés kizárásával.

Részletesen elmondjuk, megmutatjuk és lehetőséget biztosítunk modell babán gyakorolni a mindennapi rutinhoz szükséges fogásokat.

Fontos gyakorlati ismereteket adunk át - nyugodt, kényelmes környezetben -, hogy magabiztosan fogja kézben újszülött gyermekét az első pillanattól. Szimulációs feladatainkkal minden kismama kipróbálhatja az újszülött baba érzését – és most még félelem nélkül.

Az újdonsült anyukákat pedig érdekes témákkal várjuk délelőtti előadásainkon, amelyekre már a kisbabákat is magukkal tudják hozni.

Tanfolyamaink 2-3 óra időtartamúak, előadásokkal, gyakorlati foglalkozásokkal és kötetlen beszélgetésekre alkalmat adó szünetekkel.

A tanfolyamon való részvétel díja: 20.000 Ft / fő / alkalom VAGY 32.000 Ft / pár / alkalom, amelyet a helyszínen kérünk megfizetni.

Intézetünkben ionizáló légtisztító készüléket használunk. Kézfertőtlenítésre rögtön érkezéskor és a terem bejáratánál is megkérjük önöket, valamint az asztalokon is kihelyezésre kerültek az erre szolgáló adagolók. Maszk használata kötelező a teremben, az előadás alatt is. Előre fertőtlenített babák és kellékek állnak a rendelkezésükre, páronként. Babaelsősegély tanfolyamunkon a levegő befújás biztonsági okokból imitálással történik az újraélesztés fázisánál. A köldökcsonk ápolása gumikesztyűben, egyénileg történik. A szünetekben előre csomagolt étellel és egyszer használatos poharakkal, palackozott frissítőkkel kínáljuk önöket.

Fentieken kívül, a Czeizel Intézet általános COVID-19 intézkedései a mérvadóak, ami az alábbi linken tekinthető meg:

https://czeizelintezet.hu/hir/a-czeizel-intezet-intezkedesei-a-covid-19-fertozes-megelozese-erdekeben/

A tanfolyamok minimum 5, maximum 8 pár részvételével indulnak, regisztráció szükséges!

Az online tanfolyamon való részvétel díja: 20.000 Ft / alkalom.

Az online tanfolyam interaktivitásának megtartása céljából, kérjük a videóhívás engedélyezését az Önök részéről is.
Időpont módosítást a tanfolyam megkezdése előtt legkésőbb 24 órával áll módunkban elfogadni. Ezen túl a részvételi díj 50%-át tudjuk jóváírni az új időpont díjából.
Az előadásokról hang- és videofelvétel készítése tilos!

Bankkártyás fizetés is lehetséges. A szolgáltatás egészségpénztári elszámolással nem vehető igénybe. (Az egészségpénztárak nem számolják el.)

Czeizel Intézet
Postnatal

Bejelentkezés:

Telefon: +36 1 273 1913

Címünk:

1025 Budapest,
Felső Zöldmáli út 13.