Újabb mérföldkő a Czeizel Intézet szakmai életében

Megnyílt a RUB-INT Női Egészségcentrum Székesfehérváron, amelyben helyet kapott a Czeizel Intézet első magyarországi képviselete.

2019. február 8-án délután megnyitotta kapuit a RUB-INT Női Egészségcentrum Székesfehérváron, amelyben helyet kapott a Czeizel Intézet első magyarországi képviselete. Az Intézetnek most először nyílik lehetősége a szakmai profilja szinte teljes palettáját biztosítani egy másik intézmény keretein belül. A székesfehérvári képviselet megnyitásával az Intézet szakmai fejlődése újabb állomáshoz érkezett.

A Czeizel Intézet több, mint 20 éves fennállása óta már közel 200 ezer családnak biztosított a gyermekvállalással kapcsolatos vizsgálatokat és egyéb egészségügyi szolgáltatásokat. Elsőként vezették be Magyarországon a kockázatbecslésen alapuló Down-kór szűrést, ami mára a várandósgondozás része lett. Szintén az intézményben vált elérhetővé elsőként hazánkban a magzati diagnosztika új korszakának is nevezett, újgenerációs szekvenáláson alapuló, non-invazív magzati genom vizsgálat is. A székesfehérvári egészségcentrummal kötött szakmai együttműködés egy újabb mérföldkő az Intézet életében.

„Egy olyan komplex alapra helyeztem a várandósgondozás kérdését, hogy a kismama a kezdetektől, akár a meddőségtől indulva a babavárás során minden szükséges vizsgálatot egy helyen érhessen el”

– fejtette ki Dr. Rubliczky Levente, a RUB-INT Női Egészségcentrum vezetője a megnyitón.

„Ehhez a nagyratörő álomhoz első körben egy jó csapatra volt szükség. A Czeizel Intézet neve számomra az etalon Magyarországon, így Merhala Zoltánt kerestem meg, aki a kezdetektől támogatta az ötletet. Ez az együttműködés a RUB-INT Női Egészségcentrum hitelességének egyik fő pillére.”

 

„A Czeizel Intézet most először jelenik meg képviselet formájában Magyarországon, ezzel egy régi együttműködés újabb szakmai szintre lép”

– árulta el Merhala Zoltán, a Czeizel Intézet vezetője.

„Elsőként van lehetőségünk a szakmai profilunk szinte teljes palettáját biztosítani egy másik intézmény keretein belül. Ez az együttműködés azt is bizonyítja, hogy a Czeizel Intézetnek neve van a szakmában és a lakosság körében egyaránt, amely szakmai fejlődésünk egy újabb állomása.”

A magzati diagnosztikai, szülészeti és nőgyógyászati profilján túl az új egészségcentrum kiemelt tevékenysége a felnőtt és gyermek pszichoterápia, családterápia, a férfi és női meddőség kezelése, az urogynekológia, valamint a várandósság és a fertilitási zavarok endokrinológiai és diabetológiai gondozása. A RUB-INT Női Egészségcentrum egyben mozgáscentrumként kismama- és női tornára, jógára, pilatesre, illetve kismamamasszázsra is várja vendégeit.

SZÉKESFEHÉRVÁRI
KÉPVISELET

Bejelentkezés:

Mobil: +36 20 290 0570
Telefon: +36 22 800 760

Címünk:

8000 Székesfehérvár,
Budai Kapu, Budai út 49-51.